OPPO Reno8 T 128 GB

Zwart | 128 GB

  • 4
Productomschrijving
De OPPO Reno8 T Zwart profileert zich als de camerasmartphone voor portretliefhebbers. Dit intelligente camerasysteem is niet het enige dat opvalt aan deze 128GB-smartphone. Zo beschikt het over een zeer energieke batterij, kijk je naar multimedia op een comfortabel, oogvriendelijk display en is het werkgeheugen uit te breiden om de telefoonprestaties te verbeteren.

Kijk je ogen uit op het 90Hz-Eye-Care Display

De OPPO Reno8 T biedt een comfortabele smartphone-ervaring voor jouw ogen. Dit krasbestendige 6.7-inch-display met amoledtechnologie, 90Hz-beeldverversingssnelheid en DCI-P3 hoog-kleurgamma geeft beelden zeer vloeiend en natuurgetrouw weer op jouw smartphone. Door zijn 90,8% body-to-screen-ratio geniet je nog meer van video’s die je bekijkt, games die je speelt of andere applicaties die je dagelijks gebruikt. De AI-aangepaste verlichting zorgt ervoor dat je dit voor een lange tijd blijft doen, doordat de helderheid van het scherm continu wordt aangepast naar de juiste omstandigheden. Het zicht wordt jou niet belemmerd als je een nachtje gamet of series streamt in de zon.

De portretcamera: maak foto’s om in te lijsten

Als je een liefhebber van portretfoto’s bent, dan brengt het camerasysteem van de Reno8 T zeker een lach op je gezicht. Deze beschikt namelijk over een portretcamera met 100 megapixel en een diafragma van f/1.7. In combinatie met diverse AI- en cameratechnieken wordt elke selfie, groeps- of professionele portretfoto voor jouw socialmedia-accounts of cv in de juiste kwaliteit weergegeven. Zelfs wanneer je in beweging bent, want de Image Clear Engine zet de omgeving even stil om jou vast te leggen. Dit camerasysteem beschikt verder over een microlens om de fijnste details van een onderwerp vast te leggen.

Snel opgeladen batterij en geheugencapaciteit

Deze OPPO-smartphone heeft 128 GB opslaggeheugen. Je hebt voldoende ruimte om al jouw foto’s, video, documenten, muziek en apps op te bewaren. Als je opslagruimte over hebt, is het mogelijk om het werkgeheugen tot 8 GB uit te breiden. Zo blijft hij goed presteren, zeker in samenwerking met de octa-coreprocessor met MediaTek Helio G99-chipset. Aan de binnenkant zit een energieke 5.000mAh-batterij met een 33watt-SUPERVOOC-oplaadsysteem. Binnen 30 minuten is hij voor 54% opgeladen en na zelfs 5 minuten opladen bel je tot 2 uur met al jouw vrienden, collega’s en familieleden.

Op vele manieren veilig in gebruik

Persoonlijke beveiliging is erg belangrijk. Uiteraard kun je een pincode instellen, maar er zijn nog meer opties. Kies bijvoorbeeld voor de vingerafdruksensor of gezichtsherkenner. Met slechts één druk op de knop of blik op de camera herkent de smartphone direct dat jij het bent. Ook is het display voorzien van Corning Gorilla Glass, zodat het display beschermd is tegen krassen van scherpe voorwerpen of een onverwachte valpartij. Als laatste is de Reno8 T door de IP54-certificering bestand tegen een onverwachte regenbui, opspattend water of harde windvlaag.

Dubbele stereospeakers en OPPO ColorOS

Om al jouw content op het indrukwekkende smartphonescherm de juiste dimensie te geven, moet ook de audio van kwaliteit zijn. Daarom heeft hij 2 luidsprekers van stereokwaliteit. Dat is een waar genot voor jouw oren als je gamet of films en series kijkt. Verder beschikt deze Android-smartphone over OPPO’s ColorOS. Dit besturingssysteem biedt diverse opties om jouw smartphonegebruik te optimaliseren. Beheer je muziek zonder je scherm te ontgrendelen, vertaal teksten en afbeeldingen naar jouw taal, bepaal wie toegang krijgt tot bijvoorbeeld jouw camera en microfoon of verberg persoonlijke informatie in screenshots.
Specificaties
Afmetingen 73.84 cm x 160.8 cm x 7.8 cm /
Gezichtsherkenning Usp
Materiaal Kunststof
Type apparaat Smartphone
Kleur Zwart
Lengte 164659.2 mm
Breedte 738.4 mm
Dikte 7987.2 mm
Gewicht 179.9 gram
Soort besturingssysteem Android 13.0
Processorsnelheid 8x 2.2 GHz
Processor MediaTek Helio G99 octa-core
Werkgeheugen 8 GB RAM
Beeldsensor Diafragma backcamera: f/1.7, Diafragma frontcamera: f/2.4
Effecten functie
Frontcamera Single Cam
HD filmcamera
Optische zoom
Camera resolutie 100 megapixel megapixels
Zoom functie
Fotocamera Triple Cam
Front camera resolutie 32 megapixels
Flitser
Autofocus
3D camera
Aantal display 1
Beeldfrequentie Display 90 Hz
Beeldstabilisatie Display
Beeldverhouding 20:9
Curved display
Beeldschermdiagonaal (cm/inch) 16.34 cm / 6.43 inch
Beeldschermdiagonaal (cm) 16.34 cm
Resolution (HxW) 2400 x 1080 pixels
Touchscreen Capacitive touchscreen
Schermtype Amoled
Schermdiagonaal 6.43 inch
Resolutie standaard Full HD+
Pixeldichtheid 409 ppi
Multitouch
Krasbestendig
Interne opslagcapaciteit 128 GB
Type uitbreidbaar geheugen microSD
Maximaal uitbreidbaar 2048 GB
Snellaadfunctie
Accu type Lithium-ion
Accu sterkte 5000 mAh
Verwisselbare accu
Draadloos opladen
5G
Wifi
Bluetooth
Bluetooth versie 5.3
NFC
Algemene Connectieporten. USB-C
Compatibele platformen Google Assistant
Extra Functies
GPS
Sensoren Accelerometer, lichtsensor, gyroscoop, proximity-sensor, kompas
Filmcamera
Type simkaartslot Nano-SIM
Dual sim
Spatwater bestendig
Vormgeving Candybar
Waterbestendig IP54
Vingerafdrukscanner
Inhoud van de doos Telefoon, oplader, USB-datakabel, simkaartpin, veiligheidsgids, snelstartgids
Artikelnummer van de fabrikant CPH2481MK
Aanvullende update-informatie Voor zover op de afbeeldingen apps worden getoond, geldt dat MediaMarkt niet kan garanderen dat de apps tijdens de volledige levensduur van het product goed zullen blijven functioneren. Dit hangt af van het beleid van de fabrikant.
Fabrieksgarantie 2 jaar maanden
Aanvullende garantie Geen aanvullende garantie-informatie
Introductiedatum 01-03-2023
Modeljaar 2023
Min. duur van software-updates vanaf productintroductie 2 jaar
Software-updates vanuit fabrikant
Barcodes 6932169324779
Soort apparaat Reno 8T