Xiaomi Redmi Note 12 - 128 Gb

Blauw | 128 GB

  • 1
Productomschrijving
De Xiaomi Redmi Note 12 4G Blauw is een toestel met oog voor jouw entertainment. Op het grote, oogvriendelijke smartphonescherm met een breed kleurengamma en amoledbeeldtechnologie zie je alle beelden, zeker films en series, in haarscherpe kwaliteit. Dit doe je ook voor een lange tijd dankzij de grote batterij die 33-watt-snelladen ondersteunt.

Zeer vloeiend en Netflix HD-gecertificeerd scherm

Als echte bingewatcher zal het smartphonescherm van de Redmi Note 12 jou zeker aanspreken. Dit 6.67-inch-Eye Care Display met Full HD+-resolutie is namelijk Netflix HD-gecertificeerd. Zo stream je jouw favoriete films en series in goede beeldkwaliteit. De amoledtechnologie en het DCI-P3-kleurengamma dragen hier ook aan bij. De beelden zijn hierdoor helder en kleurrijk, zodat elk detail goed tot zijn recht komt. Ook zijn ze zeer vloeiend door de 120Hz-beeldverversingssnelheid. Dit geldt niet alleen voor het kijken van content, maar ook voor het scrollen door apps, surfen op het internet en natuurlijk om te gamen.

Vanuit alle hoeken prachtige beelden

Het camera-eiland van de Redmi Note 12 van Xiaomi heeft 3 camera’s. De 50-megapixelhoofdcamera maakt zeer heldere foto’s op elk moment van de dag. Wil je het allemaal wat breder op beeld hebben? Gebruik dan de 8-megapixelcamera met ultragroothoeklens. En dan heb je nog de 2-megapixelcamera met macrolens. Wat je veraf niet ziet, zie je door deze lens scherp van dichtbij. Uiteraard kun je de omgeving om je heen vastleggen, maar vergeet vooral jezelf niet. De 13-megapixelcamera in het display is erg geschikt voor het maken van selfies, zeker als je de portretmodus inschakelt. Daar ‘kiekt’ iedereen vast van op!

Snellaadfunctie en krachtige octa-coreprocessor

De batterij van deze Xiaomi-smartphone heeft 5.000 mAh en gaat langer dan 1 dag mee bij normaal gebruik. Maar als je graag video’s kijkt of games speelt, heeft de batterij sneller energie nodig. Daarom ondersteunt de accu 33-watt-snelladen. Door deze oplaadtechnologie ga je snel weer aan de slag. Daarnaast is deze 4G-smartphone voorzien van een octa-coreprocessor met Qualcomm Snapdragon 685-chipset. Dankzij de compacte 6nm-kernen worden al jouw taken snel en efficiënt uitgevoerd. Als laatste is het 128GB-opslaggeheugen van de Note 12 4G uit te breiden. Plaats een 1TB-microSD-kaartje in het slot en sla nog meer foto’s, video’s en apps op.

Spatwaterbestendig design en vingerafdruksensor

Wil je jouw toestel nog beter beveiligen dan met een pincode? Als je de zijkant van dit toestel bekijkt, zie de vingerafdruksensor zitten. Met deze persoonlijke beveiliging zorg je ervoor dat alleen jij toegang krijgt tot je belangrijkste bestanden, zoals foto’s, video’s, documenten en natuurlijk je apps. Dat is toch wel een geruststellende gedachte. Ook hoef jij je geen zorgen te maken over het gebruik van deze Xiaomi Redmi Note als je buiten loopt. Dankzij de IP53-certificering maken regendruppels en stof geen kans om de behuizing of het scherm te beschadigen.

Hoofdtelefoonaansluiting en IR-blaster

Luister jij graag naar jouw favoriete nummers via je telefoon? Dankzij bluetooth doe je dit draadloos, maar ook bedraad is een optie. De Redmi Note 12 beschikt namelijk over een 3,5mm-mini-jackaansluiting. Zo is er dus altijd een manier om in verbinding te komen met je muziek. Verder zit aan de bovenkant een IR-blaster. Dankzij deze afstandsbediening met infraroodsensor bedien jij andere apparaten in huis, zoals je ventilator, tv of speaker. Dat scheelt weer switchen tussen afstandsbedieningen of moeten opstaan om een knop in te drukken.
Specificaties
Afmetingen 75.95 mm x 165.6 mm x 7.85 mm /
Gezichtsherkenning Usp
Materiaal Kunststof
Type apparaat Smartphone
Kleur Blauw
Lengte 165.6 mm
Breedte 75.95 mm
Dikte 7.85 mm
Gewicht 183 gram
Soort besturingssysteem Android 12.0
Processorsnelheid 2.8 GHz
Processor Qualcomm Snapdragon 685 octa-core
Werkgeheugen 4 GB RAM
Beeldsensor Diafragma triple-camera: f/1.8, f/2.2, f/2.4, Diafragma frontcamera: f/2.5
Effecten functie
Frontcamera Single Cam
HD filmcamera
Optische zoom
Camera resolutie 50 + 8 + 2 megapixel megapixels
Zoom functie
Fotocamera Triple Cam
Front camera resolutie 13 megapixels
Flitser
Autofocus
3D camera
Aantal display 1
Beeldfrequentie Display 120 Hz
Beeldstabilisatie Display
Beeldverhouding 20:9
Curved display
Beeldschermdiagonaal (cm/inch) 16.6 cm / 6.67 inch
Beeldschermdiagonaal (cm) 16.6 cm
Resolution (HxW) 2400 x 1080 pixels
Touchscreen Capacitive touchscreen
Schermtype Amoled
Schermdiagonaal 6.67 inch
Resolutie standaard Full HD+
Pixeldichtheid 395 ppi
Multitouch
Krasbestendig
Interne opslagcapaciteit 128 GB
Type uitbreidbaar geheugen microSD
Maximaal uitbreidbaar 1024 GB
Snellaadfunctie
Accu type Lithium-polymeer
Accu sterkte 5000 mAh
Verwisselbare accu
Draadloos opladen
Wifi
Bluetooth
Bluetooth versie 5
NFC
Algemene Connectieporten. USB-C
Compatibele platformen Google Assistant
Extra Functies
GPS
Sensoren Accelerometer, lichtsensor, gyroscoop, proximity-sensor, kompas
Filmcamera
Type simkaartslot Nano-SIM
Dual sim
Spatwater bestendig
Vormgeving Candybar
Waterbestendig IP53
Vingerafdrukscanner
Inhoud van de doos Smartphone, USB-C-naar-USB-kabel, 33W USB-snellader, documentatie
Artikelnummer van de fabrikant 45868
Aanvullende update-informatie Voor zover op de afbeeldingen apps worden getoond, geldt dat MediaMarkt niet kan garanderen dat de apps tijdens de volledige levensduur van het product goed zullen blijven functioneren. Dit hangt af van het beleid van de fabrikant.
Fabrieksgarantie 2 jaar maanden
Aanvullende garantie Geen aanvullende garantie-informatie
Introductiedatum 23-03-2023
Modeljaar 2023
Min. duur van software-updates vanaf productintroductie 3 jaar
Software-updates vanuit fabrikant
Barcodes 6941812717479
Soort apparaat Redmi Note 12