Let op! Geld lenen kost geld

Samsung Galaxy A15 4G - 128GB

Blauw/zwart | 128 GB

  • 1


Productomschrijving
Als je op zoek bent naar een smartphone die veilig is en degelijke prestaties biedt, kom je uit bij de Samsung Galaxy A15 4G Blauw/Zwart. Geniet dagenlang van je favoriete content op het oogvriendelijke display of maak prachtige foto’s met het triple-camerasysteem. Al jouw persoonlijke data wordt goed beschermd met Samsung Knox Vault en je kunt eenvoudig multimedia delen met andere Samsung-apparaten.

Een display dat is gemaakt voor jouw ogen

Het smartphonescherm van de Galaxy A15 nodigt uit om naar te kijken. Het is 6.5 inch groot en heeft een Full HD+-resolutie met Super AMOLED-technologie. Voeg daar nog de 90Hz-beeldverversingssnelheid aan toe en je scrolt soepel door apps en gamet en kijkt video’s met vloeiende beeldovergangen. Daarnaast zorgt Vision Booster ervoor dat je ook op een zonnige dag geniet van haarscherpe beelden. En ben je iemand die graag tot in de late avonduren op zijn telefoon kijkt? Het blauwlichtfilter in het Eye Care-display zorgt voor een comfortabele leeservaring, zodat je ogen niet beschadigd raken.

Foto’s en video’s vanuit alle hoeken en standen

Of je nu in een museum loopt of de wijde wereld aan het ontdekken bent: er is altijd wel een moment om iets vast te leggen. Daarom is de Galaxy A15 van Samsung voorzien van een drievoudig camerasysteem. Van macrofotografie tot panorama's: deze camera’s zijn voorzien van verschillende lenzen om vanuit alle hoeken en standen foto’s en video’s te maken. Ga je liever voor een leuke selfie? Gebruik dan de 13-megapixelcamera in de notch en leg jezelf vast. Leuk voor op een feestje of wanneer je een foto voor je socials nodig hebt!

2-dagenbatterij met snellaadfunctie

De Galaxy A15 4G is een smartphone die je blijft gebruiken. En dat vraagt natuurlijk om een batterij met uithoudingsvermogen. De capaciteit van deze accu is 5.000 mAh. Bij normaal gebruik gaat hij daardoor tot wel 2 dagen mee. Dat scheelt weer op je energierekening! Is hij toch sneller leeg dan gedacht? Geen zorgen, want hij ondersteunt snelladen tot 25 watt. Let op: de oplader moet je nog wel los erbij kopen. Deze Android-smartphone draait verder op een octa-coreprocessor en 4 GB werkgeheugen. De prestaties blijven op elk moment goed, zelfs wanneer je het opslaggeheugen uitbreidt met 1 TB!

Kies voor de beste beveiligingsopties

Je wilt natuurlijk niet dat ongevraagd de gegevens van je Samsung-smartphone buit worden gemaakt. Daarom beschikt hij over de Samsung Knox Vault*. Deze functie beveiligt gevoelige data tegen soft- en hardwarebedreigingen in een aparte, froudeestendige opslagomgeving. Denk hierbij bijvoorbeeld aan wachtwoorden, pincodes en patronen. Sowieso is dit toestel goed beveiligd, want hij ontvangt tot 5 jaar beveiligingsupdates. En tot 4 jaar ontvang de laatste OS-upgrades, zodat je geniet van nieuwe functies voor een comfortabele smartphone-ervaring. De laatste vorm van beveiliging is de vingerafdruksensor. Stel deze in als je er zeker van wilt zijn dat alleen jij jouw Galaxy-telefoon ontgrendelt.

Handige Samsung-functies

Heb je nog multimedia op jouw oude smartphone staan en wil je deze overzetten naar jouw nieuwe Galaxy A15? Dat is geen probleem als je Smart Switch* gebruikt. Zorg ervoor dat de app op beide telefoons actief is en tijdens het installeren worden al jouw gegevens gelijk overgezet. Wel zo handig! Heb je al andere Samsung-apparaten in huis en wil je bijvoorbeeld notities, video’s of documenten delen? Gebruik dan Quick Share* om in een handomdraai gegevens te delen met andere apparaten. Niet alleen handig voor jezelf, maar ook voor familieleden die in huis wonen of vrienden die op bezoek zijn.

Samsung-account

*Samsung-account is vereist voor het gebruikmaken van apps.
Specificaties
Afmetingen 76.8 mm x 160.1 mm x 8.3 mm /
Gezichtsherkenning Usp
Materiaal Kunststof
Type apparaat Smartphone
Kleur Blauw/zwart
Lengte 160.1 mm
Breedte 76.8 mm
Dikte 8.3 mm
Gewicht 200 gram
Soort besturingssysteem Android
Processorsnelheid 2.2 GHz + 2 GHz
Processor MediaTek Helio G99 octa-core
Werkgeheugen 4 GB RAM
Beeldsensor Diafragma triple-camera: f/1.8 + f/2.2 + f/2.4, Diafragma frontcamera: f/2.0
Effecten functie
Frontcamera Single Cam
HD filmcamera
Optische zoom
Camera resolutie 50 + 5 + 2 megapixel megapixels
Zoom functie
Fotocamera Triple Cam
Front camera resolutie 13 megapixels
Flitser
Autofocus
3D camera
Aantal display 1
Beeldfrequentie Display 90 Hz
Beeldstabilisatie Display
Beeldverhouding 19.5:9
Curved display
Beeldschermdiagonaal (cm/inch) 16.51 cm / 6.5 inch
Beeldschermdiagonaal (cm) 16.51 cm
Resolution (HxW) 2340 x 1080 pixels
Touchscreen Capacitive touchscreen
Schermtype Super AMOLED
Schermdiagonaal 6.5 inch
Resolutie standaard Full HD
Pixeldichtheid 396 ppi
Multitouch
Krasbestendig
Interne opslagcapaciteit 128 GB
Type uitbreidbaar geheugen microSD
Maximaal uitbreidbaar 1024 GB
Snellaadfunctie
Accu type Lithium-ion
Accu sterkte 5000 mAh
Verwisselbare accu
Draadloos opladen
Wifi
Bluetooth
Bluetooth versie 5.3
NFC
Algemene Connectieporten. USB C
Compatibele platformen Samsung SmartThings
Extra Functies
GPS
Sensoren Accelerometer, lichtsensor, gyroscoop, proximity-sensor, kompas
Filmcamera
Type simkaartslot Nano-SIM
Dual sim
Spatwater bestendig
Vormgeving Candybar
Waterbestendig IP68
Vingerafdrukscanner
Inhoud van de doos Smartphone, USB-C-datakabel, simuitwerpin, snelstartgids
Artikelnummer van de fabrikant SM-A155FZKDEUB
Aanvullende update-informatie Voor zover op de afbeeldingen apps worden getoond, geldt dat MediaMarkt niet kan garanderen dat de apps tijdens de volledige levensduur van het product goed zullen blijven functioneren. Dit hangt af van het beleid van de fabrikant.
Fabrieksgarantie 1 jaar maanden
Aanvullende garantie Geen aanvullende garantie-informatie
Introductiedatum 22-01-2024
Modeljaar 2024
Min. duur van software-updates vanaf productintroductie 5 jaar
Software-updates vanuit fabrikant
Barcodes 8806095368696
Soort apparaat Galaxy A15 4G